Уманчан закликають утриматися від феєрверків у Новорічну ніч

Уманчан закликають утриматися від феєрверків у Новорічну ніч

Питання дотримання безпеки під час проведення новорічних та різдвяних свят вимагає особливого контролю. Так, 22 грудня виконувач обов’язків міського голови Олександр Цебрій провів нараду з відділами, службами, управліннями міської ради, правоохоронними органам та органами цивільного захисту, на якій всім було дано доручення розробити заходи, направлені на належне і безпечне проведення свят, та забезпечити їх виконання. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.

Планується перевірити готовність закладів культури, освіти та культових споруд до проведення святкових заходів. Також, здійснити підготовку медичних закладів до надання при необхідності допомоги постраждалим від переохолодження, отруєння, травмування та опіків, визначити місця для людей, які потребуватимуть обігріву під час сильних морозів.

Також Олександр Володимирович звернувся до всі уманчан утриматись від використання піротехнічних засобів під час святкування.
«Сподіваюсь, що мене почують і зрозуміють – ситуація в країні не сприяє гучним святкуванням, феєрверки не на часі!» – наголосив виконувач обов\’язків міського голови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x