Молодий канівчанин обікрав пенсіонера

Молодий канівчанин обікрав пенсіонера

Маючи за плечима судимість, молодий хлопець знову вчинив крадіжку. З сараю односельчанина молодик викрав зварювальний апарат та здав його на металобрухт. Дільничні інспектори міліції зловмисника встановили та доставили до райвідділу міліції. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції зателефонував 74-річний житель одного з сіл району та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що у власному сараї виявив відсутність зварювального апарату. За вказаною адресою була направлена слідчо-оперативна група.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Правоохоронці оглянули місце події та поспілкувались з потерпілим. Від господаря будинку дільничні інспектори міліції дізнались, що час від часу до нього навідувався односельчанин, який допомагав по господарству. Але останнім часом потерпілий його не бачив. Уважно вислухавши дідуся, міліціонери вирішили перевірити пункти прийому металобрухту. На одному з приймальників правоохоронці дізнались, що нещодавно до них приходив молодий чоловік, який здав на метал розібраний зварювальний апарат. Отримавши опис молодика, працівники міліції встановили його місце проживання та запросили до райвідділу для дачі показів.

В кабінеті слідчого молодий чоловік розповів, що після звільнення з місць позбавлення волі на постійну роботу влаштуватися йому не вдалося, заробляв на прожиття тимчасовими підробітками. Допомагаючи місцевому пенсіонеру по господарству, зловмисник помітив в сараї зварювальний апарат, вирішив, що дідусь ним тривалий час не користується і не помітить його зникнення, викрав його, розібрав та здав на металобрухт, виручені кошти витратив на алкоголь.

На даний час слідчим відділенням Канівського міського відділу відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці перевіряють молодика на причетність до вчинення ряду інших кримінальних правопорушень. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x