У Черкасах відкрито нове відділення ПриватБанку із сучасним обслуговуванням на iPad

У Черкасах відкрито нове відділення ПриватБанку із сучасним обслуговуванням на iPad

ПриватБанк продовжує відкриття банківських відділень, які відтепер працюють не тільки у новому зручному приміщенні, а й у новому форматі та за допомогою сучасної техніки. Використання мобільних планшетів, замість звичайних комп’ютерів дозволить обслужити клієнтів оперативніше і без черг. А простота та наочність в проведенні операцій дозволить клієнтам навчитися самостійно проводити платежі через Інтернет або термінали самообслуговування.

Про це «Новій Добі» повідомили власні джерела.

«Обслуговування клієнтів за допомогою планшетів дозволяє навчити персонально кожного клієнта працювати з мобільними додатками ПриватБанку, наочно показати і навіть дати спробувати самостійно оплатити комунальні платежі або просто поповнити рахунок мобільного телефону, – говорить директор Черкаського регіонального управління ПриватБанку Віктор Шуршин. – Спробувавши провести такі операції на планшеті і побачивши, як це просто і зручно, кожен з них обов\’язково буде продовжувати працювати через інтернет з усіма мобільними додатками ПриватБанку не виходячи з дому».

За допомогою iPad співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам найпопулярніші послуги – від випуску кредитної карти та відкриття депозитного вкладу до оплати комунальних послуг та купівлі квитків на транспорт. Крім того, в будь-якому відділенні клієнтам допоможуть завантажити і налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті.

За даними опитування більш як 2-х мільйонів клієнтів, проведеного банком, на сьогодні смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий клієнт ПриватБанку. А до кінця 2014 року, за прогнозами експертів, кількість активних користувачів смартфонами буде збільшено вдвічі.

ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android. Серед цікавих розробок банку, представлених за останні місяці, стали SendMoney для швидкого переказу грошей на карти з голосовим управлінням і автоматичним запам\’ятовуванням шаблонів, оновлений додаток Фотокасса для оплати рахунків фотокамерою телефону та інші.

Нове відділення, що відкрито за адресою: м.Черкаси, бульв. Шевченка, 320 біля одного з популярних супермаркетів міста, працює у будні з 8.30 до 17.30 без перерви на обід, субота та неділя – вихідні дні.
Зараз в Черкаській області працює 238 банкоматів і 316 терміналів самообслуговування. А 88 відділеннь ПриватБанку обслуговують клієнтів у всіх районах міста та області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x