140 спортсменів змагалися в Черкасах за Кубок з кудо

140 спортсменів змагалися в Черкасах за Кубок з кудо

Кубок України з кудо зібрав в обласному центрі понад 140 спортсменів з 9-ти областей. На один день місто перетворилося на справжні осередок екзотичного японського єдиноборства. Черкаси вперше приймали змагання з кудо такого рівня. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Найбільш масштабні змагання з кудо цього року приймали Черкаси. Кубком України перше навчальне півріччя сезону 2014-15-го років завершується. Позмагатися за головний трофей на черкаське татамі завітали спортсмени з Києва, Харкова, Маріуполя, Вінниці, Івано-Франківська, Львова, Черкас та інших міст. Протягом дня між собою з’ясовували стосунки спортсмени від 5-ти років до 18-ти й дорослих. На кубку України тренери переглядають потенційних кандидатів до збірної України з кудо. За місяць до кубку, спортсмени брали участь у чемпіонаті світу, тому до Черкас приїхали не всі учасники. Втім, за словами організаторів, в усіх інших спортсменів є можливість проявити себе.

Після кубку України спортсмени готуватимуться до регіональних змагань. Найвідповідальнішим стартом для кудоїстів стане чемпіонат України, котрий пройде у травні. На цій першості спортсмени виборюватимуть путівки на кубок світу з кудо, який пройде вже у 2016-му році.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x