На Чигиринщині змагалися волейболісти

На Чигиринщині змагалися волейболісти

До 71-ої річниці визволення Чигиринського району від фашистських окупантів сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації проведено волейбольну першість. У змаганнях взяли участь представники сіл Головківка, Стецівка, Трушівці та міста Чигирин. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

У першому поєдинку зустрілися юнацькі команди «Живун» та «Олімп». Гору взяли підопічні Валерія Канюки з Головківки. Наступний поєдинок виявився більш інтригуючим. Господарі головної спортивної арени міста перемагають у першій партії стецівських волейболістів із рахунком 25:21. Друга партія – за сільськими хлопцями – 28:26. Такого перебігу подій вболівальники не очікували, і лише третя партія розставила всі крапки. Вольову перемогу отримали чигиринці, які в подальшому легко розібралися з волейболістами Головківки та Трушівець і піднялися на верхній щабель турнірної таблиці.

Кубком та золотими медалями нагороджено переможця першості, команду «Чигирин» у складі: Валентина Бабенка, Андрія та Людмили Захарченків, Наталії Ременюк, Віталія Дяченка, Тараса Барвінка, Володимира Остапієнка, Володимира Новіцького, Наталії Дяченко, Ярослави Кульшай.
Команда «Дніпро» с. Стецівки не залишила шансів підопічним Григорія Чернеги з Трушівець, а потім здолала і головківських спортсменів, виборовши срібні медалі. Третя сходинка та бронзові нагороди – у команди «Живун».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x