На сесії депутати Шполянщини затвердили районну програму

На сесії депутати Шполянщини затвердили районну програму

23 грудня 2014 року голова Шполянської районної ради Іван Скорик провів засідання 37 позачергової сесії районної ради шостого скликання.

У роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Береза, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники районних служб, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації та громадськості. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Перед розглядом питань порядку денного голова районної ради Іван Скорик поінформував депутатів про включення Васильківської, Водянської, Лип\’янської та Товмацької сільських рад Шполянського району до участі в проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ». Також було повідомлено про лист Державного агентства земельних ресурсів стосовно законодавчої бази для забезпечення діяльності Шполянського районного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Шполарайкомунлісгосп». На початку присутні заслухали запит депутата районної ради Олексія Пірогова.

У ході розгляду питань порядку денного депутати внесли зміни до рішення районної ради від 31.01.2014 р. №30-1/VI «Про районний бюджет на 2014 рік» і до Програми економічного і соціального розвитку Шполянського району на 2014 рік.

Під час засідання було внесено зміни до ряду районних програм – «Турбота» на 2014-2020 роки; забезпечення мобілізаційної роботи та заходів зміцнення обороноздатності держави на 2014-2016 роки в Шполянському районі; програми створення, накопичення та утримання матеріально-технічного резерву щодо попередження ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на 2014-2018 роки; профілактики злочинності на 2011-2015 роки в Шполянському районі.

Потім депутати прийняли районну програму з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2015-2017 роки, надали дозволи Шполянській ЦРЛ ім. братів М.С. і О.С. Коломійченків на виділення площі для розміщення теплогенераторної під альтернативні види палива (пелети) для опалювання приміщення поліклінічного відділення і відділу освіти райдержадміністрації на будівництво теплогенераторних під альтернативні види палива (пелети) для опалення приміщень Водянського НВК та Лебединського НВК №3. Також розглянули питання, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x