Новеньку спортивну залу відкрили у селі Кочубіївка

Новеньку спортивну залу відкрили у селі Кочубіївка

22 грудня, в Кочубіївській ЗОШ І- ІІІ ст., відбулося урочисте відкриття сучасного спортивного залу, де готуватимуть майбутніх чемпіонів.

У церемонії офіційного відкриття взяли участь голова райдержадміністрації Ярослав Скус, заступник голови районної ради Валентина Швець, керуюча справами районної ради Наталія Короп, керівник ФГ «Агрофірма «Базис» Володимир Осадчий, підприємці, громадські діячі, жителі села, спортсмени та учні школи.

Відкриття спортивної зали стало можливим завдяки керівнику ФГ «Агрофірма «Базис» Володимиру Осадчому, який ініціював та фінансував створення даного спортивного залу. Також, спортивне відкриття збіглося в часі з 60-річчям керівника ФГ «Агрофірма «Базис» Володимира Осадчого.
Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Вже довгий час Володимир Олексійович переймається питаннями соціально-культурної сфери сіл Городецьке, Кочубіївка, і саме сьогодні завдяки йому стало можливим відкриття такої просторої та сучасної спортивної залу у Кочубіївській ЗОШ. Протягом 2000-2014 років Володимиром Олексійовичем було відремонтовано дах школи, вирішено питання газифікації, а також щорічно надається спонсорська допомога у формі підвезення учнів до школи,забезпечення овочами, фруктами та інша допомога.
Під час офіційного відкриття, з вітальним словом виступив голова райдержадміністрації Ярослав Скус, який подякував Володимиру Олексійовичу за його наполегливу працю у такій не легкій справі. А також, запевнив, що в цьому залі зросте не один олімпійський чемпіон».
Новеньку спортивну залу відкрили у селі Кочубіївка
Після чого, Ярослав Володимирович нагородив Володимира Олексійовича грамотою районної державної адміністрації за багаторічну працю в галузі сільського господарства, високий професіоналізм та з нагоди 60-річчя, а також грамотами було нагороджено всіх тих, хто доклав максимум зусиль для будівництва цієї прекрасної зали.
Далі, місцевий священик освятив спортивну залу та побажав учням міцного здоров\’я та допомоги Божої на шляху досягнення успіхів у спорті.
Новеньку спортивну залу відкрили у селі Кочубіївка
Зараз діти Кочубіївської школи мають простору спортивну залу для ігрових видів спорту, а також для проведення змагань усіх рівнів. У будівлі створені сучасні умови як для занять спортом, так і для всебічного розвитку кожної дитини.
Вітаємо усіх шанувальників спорту та учнів школи із відкриттям нового залу. Лише у здоровому тілі – здоровий дух!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x