Черкащан-учасників АТО звільнятимуть від сплати компослуг

Черкащан-учасників АТО звільнятимуть від сплати компослуг

Черкащан, які є учасниками антитерористичної операції на Донбасі, а також членів їхніх родин та сімей загиблих бійців звільнятимуть від сплати за «комуналку». Наразі відповідні рішення ухвалили в десяти районах та містах обласного підпорядкування. Про це повідомляє перший заступник начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Людмила Зарічна. «Нова Доба» про це дізналася в ОДА.

– Відшкодування цих витрат здійснюватиметься за рахунок місцевих бюджетів, – зауважила вона. – Для цього депутати тамтешніх рад обрали два шляхи: чи то внесли зміни до вже наявної комплексної програми «Турбота», чи то прийняли нові рішення щодо такої компенсації.

Відтак не платити за комунальні послуги або ж розраховувати на часткову компенсацію учасники АТО та їхні родини поки можуть у містах Ватутіне, Золотоноша й Канів, а також у Драбівському, Звенигородському, Тальнівському, Уманському, Черкаському, Чигиринському та Чорнобаївському районах. Натепер 60 черкащанам встановлено статус членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

За попередніми даними, питання щодо звільнення родин учасників АТО від квартплати планують підняти на найближчих сесіях місцевих рад у Шполянському та Монастирищенському районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x