Підопічних Придніпровського терцентру привітали з новорічними святами

Підопічних Придніпровського терцентру привітали з новорічними святами

З нагоди Новорічних свят традиційно в територіальному центрі соціальної допомоги Придніпровського району проводяться святкові заходи для дітей з особливими можливостями. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Нинішній рік не став винятком, подарувавши 50 маленьким гостям та їх батькам позитивні емоції та справжній новорічний настрій. Новорічний ранок відбувся за сприяння міської влади, яка надала можливість усім дітям Придніпровського району віком до 7 років стати учасниками незабутнього дійства та отримати новорічні подарунки. Святкову виставу для дітлахів підготували актори театру «Сучасник» Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Борони Анни Василівни.

На новорічну програму до дітей завітали Дід Мороз та Снігуронька, які щиро привітали їх з прийдешнім Новим 2015 роком та взяли участь у святкуванні. Зокрема, із захопленням прослухали віршики та пісні усіх присутніх малюків. Винагородою маленьким артистам стали набори новорічних цукерок, які урочисто вручив їм головний персонаж свята – Дід Мороз.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x