Бензопилу в катеринопільчанки поцупив місцевий житель

Бензопилу в катеринопільчанки поцупив місцевий житель

Допомагаючи по господарству односельчанці, чоловік вирішив викрасти дорогий інструмент, яким працював. Вночі повернувся до роботодавця та здійснив задумане. Проте уникнути покарання чоловікові завадили правоохоронці. Наразі відкрито кримінальне провадження, зловмисник дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського райвідділу міліції звернулась 28-річна жителька одного з сіл району та повідомила про крадіжку бензопили. Жінка вказала, що залишила її в підсобному приміщенні, а через деякий час виявила відсутність інструмента. По прибуттю правоохоронці оглянули приміщення, з якого було скоєно крадіжку, та почали більш детально спілкуватися з потерпілою. Оперативників цікавили найменші дрібниці, котрі в подальшому могли б вивести їх на слід крадія. В ході розмови вони дізналися, що по господарству жінці часто допомагає місцевий житель, який, до речі, останнього разу працював цією бензопилою. Працівники міліції вирішили перевірити отриману інформацію та вирушили за місцем його проживання. Дорогою один з міліціонерів дізнався від місцевих жителів, що нещодавно даний громадянин намагався продати бензопилу, схожу за зовнішніми ознаками на викрадену. Цей факт додатково підтверджував припущення правоохоронців.

Оперативні працівники застали підозрюваного вдома. Побачивши правоохоронців, він зрозумів причину їхнього візиту та зізнався в скоєнні кримінального правопорушення та розповів, де сховав інструмент. Під час спілкування зі слідчим 26-річний молодик розповів, що добре знав, що дорогий інструмент зберігається в сараї, який запирається лише на старий навісний замок. Чоловік без зайвих зусиль відчинив його та викрав пилку, яку в подальшому хотів продати, а гроші витратити на розваги.

Як повідомив начальник Катеринопільського райвідділу міліції Валентин Гірник, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x