У Чигиринському коледжі пройшла презентація закладу

У Чигиринському коледжі пройшла презентація закладу

Щоб допомогти випускникам шкіл визначитися з професією, Чигиринський районний центр зайнятості спільно з Чигиринським економіко–правовим коледжем Уманської національної академії садівництва влаштували презентацію навчального закладу.

У рамках Всеукраїскьої декади зайнятості директор коледжу Юрій Поліщук разом зі спеціалістами центру зайнятості відвідали Боровицький та Трушівський навчально-виховні комплекси.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

Учасниками зустрічей стали близько 60 учнів 9 – 11 класів та вчителі. Школярам розповіли про важливість вибору майбутньої професійної діяльності, яка в подальшому повинна дати можливість самореалізації.

Директор коледжу ознайомив учнів із переліком спеціальностей, за якими студенти здобувають знання, проінформував про умови вступу в заклад, важливість, перспективність і актуальність професій, які тут здобувають. Більш детально він зупинився на українсько – польському проекті, який дає змогу студентам здобувати освіту в Польщі.

Школярі отримали корисні поради щодо свідомого вибору майбутньої професії, ознайомилися з освітніми можливостями колледжу. Крім того, їх гостинно запросили до центру зайнятості, де пообіцяли за допомогою тестування виявити особистісні професійні якості. Діти визнали, що відтепер вони краще орієнтуються у ситуації на ринку праці та почуваються більш упевненими.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x