Канівські шахісти змагались із Тимофієм Бодровим

Канівські шахісти змагались із Тимофієм Бодровим

Цьогоріч День Святого Миколая в місті Каневі не обмежився дитячими ранками та солодощами, 20 грудня він продовжився інтелектуальною подією – грандіозним шаховим дійством за участю одного з найперспективніших молодих шахістів Черкащини Тимофія Бодрова. Спробувати свої сили під час сеансу одночасної гри з Тимофієм відважились десять найсміливіших шахістів Канівщини.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Згідно з правилами проведення змагань, канівчани грали чорними фігурами та протягом майже трьох годин змогли дати бій майстру своєї справи. Проте професійність взяла своє й, незважаючи на титанічні зусилля на шаховому полі, все ж канівчанам Олексію Курочкіну, Миколі Фесенку, Олексію Кучеру, Миколі Порожньому, Івану Кривіцькому та Хажмудару Машукову довелось визнати свою поразку. А ось Андрій Бурхацький, Володимир Баламут, Федір Воршан та незмінний чемпіон Канівщини Владислав Москалець змогли завершити свої партії внічию.

Слід відзначити, що проведення шахового турніру у Каневі мало й благодійну мету, адже кожен, хто взяв участь у грі, зробив благодійний внесок, який було перераховано на лікування земляка Євгена Руденка, який отримав важке поранення в зоні АТО.

Коментуючи спортивну подію, організатори відзначили, що саме завдяки таким заходам вдається виявляти таланти нашого краю, розвивати здібності людей, а також робити благородну справу допомагаючи людям. І хоча цього року середній вік шахістів становив 55 років, організатори наголосили, що надалі працюватимуть над тим, щоб залучити якомога більше молоді до участі та вболівання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x