Із Золотоноші в зону АТО відправили «УАЗ», продукти й дві «буржуйки»

Із Золотоноші в зону АТО відправили «УАЗ», продукти й дві «буржуйки»

У середу, 24 грудня від приміщення Золотоніської районної ради та райдержадміністрації в зону проведення антитерористичної операції відправлено модернізований повнопривідний автомобіль «УАЗ». Фахівцями СТОВ «Пальміра» було переоснащено цивільний автомобіль «УАЗ», пофарбовано його в захисний колір, зроблено захисні щити на вікна, тобто автомобіль підготовлено до умов бойових дій. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.
Та не лише автомобіль буде допомагати нашим бійцям у зимові дні. Його завантажено продуктами харчування. Крім того, нашим захисниками передано теплі речі, камуфльовані сітки та засоби обігріву – дві «буржуйки».

Автотранспортне підкріплення, пічки та пальне надало сільськогосподарське підприємство СТОВ «Пальміра». а продукти харчування і теплі речі зібрали для українських захисників жителі району.

Все це для військових доставлять представники Золотоніського районного громадського формування з охорони громадського порядку «Народна Самооборона» у місто Щастя, де дислокується батальйон «Айдар», та вручать землякові, жителю села Піщане Валерію Коцару.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x