У Кам’янці обговорили проблеми дітей-сиріт

У Кам’янці обговорили проблеми дітей-сиріт

23 грудня 2014 року під головуванням голови Кам’янської райдержадміністрації Андрія Плєшканя проведене засідання комісії з питань захисту прав дітей Кам’янської райдержадміністрації. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– У вирішенні будь-яких проблем діти в жодному разі не повинні ставати заручниками ситуації, тим більше не допустимо, щоб діти були об’єктом спекуляції під час з’ясування стосунків між батьками. Завжди є компромісні шляхи вирішення проблем, що склалися, однак інтереси та права дітей мають стояти на першому місці за будь-яких обставин. Сьогодні держава докладає максимум зусиль задля дотримання прав і свобод дітей, належного рівня їхнього духовного і фізичного розвитку, фінансового забезпечення дітей відповідних категорій, – зазначив Андрій Миколайович.

На порядку денному засідання було розглянуто п’ять питань про затвердження індивідуальних планів на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою/піклуванням, та дітей соціального захисту, які перебувають в складних життєвих обставинах на території Кам’янського району, про неналежне виконання батьківських обов’язків, про ухилення від навчання неповнолітньої та ін.
Службі у справах дітей були надані всі необхідні документи для розгляду даних питань. На засідання комісії з`явилися позивачі та відповідачі. Членами комісії були проведені профілактичні бесіди із запрошеними громадянами, надано правову консультацію із вирішення проблем, що склалися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x