Жашківські депутати обрали заступника голови райради

Жашківські депутати обрали заступника голови райради

25 грудня 2014 року відбулось перше пленарне засідання 33-ої сесії Жашківської районної ради, яке провів її голова Микола Кльоц. У роботі сесії взяли участь представники громадських організацій, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій, представники засобів масової інформації. Про це «Нова Доба» дізналася в Жашківській РДА.

Одним з перших на пленарному засіданні було заслухано питання про визнання повноважень новообраного депутата Жашківської районної ради Лариси Починок.

Про районну програму надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2014 -2017 роки присутнім доповів головний лікар центральної районної лікарні Ігор Мельник.

Не обійшли депутати увагою і питання контролю над виконанням раніше прийнятих рішень. Зокрема, від 28.02.2013 №16-6/VІ «Про програму реконструкції та відновлення мереж вуличного освітлення населених пунктів Жашківського району на 2013 – 2015 роки», з яким присутніх ознайомила начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та житлово-комунального господарства Олена Кривошея, і рішення №24-4/VІ від 31.01.2014 «Про програму організації та фінансування громадських робіт на 2014-2015 роки», з яким ознайомила директор районного центру зайнятості Марія Штунь.

Народні обранці затвердили план роботи районної ради на І півріччя 2015 року та
технічну документацію із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельної ділянки державної власності голові ФГ «Торч» Анатолію Вікторуку, голові ФГ «Світанок» Сергію Куцю, громадянину Віктору Саранюку.

Наприкінці засідання сесії депутати розглянули організаційне питання: вибори заступника голови районної ради.

На цю посаду було подано кандидатуру депутата районної ради Катерини Степанівни
Ковтун. За результатами таємного голосування згідно протоколу лічильної комісії від 25 грудня 2014 року її й обрано заступником голови районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x