Кам’янчанка відсвяткувала 95-річчя

Кам’янчанка відсвяткувала 95-річчя

Таких людей, як Зінаїда Костянтинівна Купріянова, залишились одиниці.
27 грудня голова громадської організації Рада ветеранів Олексій Засядько разом з секретарем міської ради Володимиром Табурцем, членами районної громадської організації Рада ветеранів привітали ювілярку з 95-літнім ювілеєм, вручили цінний подарунок та висловили щирі слова вітань. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Прийміть щирі вітання з цією визначною датою та глибоку шану й повагу Вашій мужності та самовідданій праці. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі. Тож нехай ваша енергія і зріла мудрість ніколи не зраджують Вас, а тепло Вашої душі повертається людським добром і щастям. Бажаємо Вам міцного здоров\’я, довголіття, благополуччя, уваги близьких людей. Дай Вам Бог прожити ще багато світлих днів та щасливих років, – зазначив Олексій Михайлович.

Розчулена увагою присутніх, Занаїда Костянтинівна щиро подякувала за подарунки та теплі слова, розповіла про свій трудовий шлях, поділилася секретами довголіття. Головний із них – любити та поважати людей і завжди залишатися активним та молодим душею. Ювілярка на своєму віку бачила страшні будні Великої Вітчизняної війни, пережила голодні повоєнні роки.

Зіна Костянтинівна має бойові нагороди «За оборону Кавказа», «За победу над Германией», орден Вітчизняної війни. Постійною Президією З\’їзду народних депутатів СРСР №1340 від 03.05.2010 року та Указом Президента України №531/2010 року присвоєно звання полковника.Засновник художньої самодіяльності при Кам’янському районному будинку культури. З лютого 2011 року – почесний громадянин міста Кам’янка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x