В Черкаси приїдуть символи 60-літньої історії області

В Черкаси приїдуть символи 60-літньої історії області

Черкаси приймуть обласну естафету «Черкащина. Віхи 60-річної історії». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Департамента освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Сьогодні, 4 грудня 2013 року о 14:00 в міському будинку ім. І. Кулика відбудуться урочистості з нагоди продовження обласної естафети, присвяченої 60-річчю утворення Черкаської області. Символи естафети – рушник та альбом «Черкащина. Віхи 60-річної історії». Естафету місту Черкаси передасть Черкаський район.

Метою естафети є відзначення на належному рівні 60-річного ювілею від дня утворення області, а також сприяння вивченню і популяризації досягнень місті районів Черкащини за роки існування області. Завданнями естафети є активізація пошукової роботи з дослідження кращих зразків традиційної культури краю та вивчення невідомих сторінок історії Черкащини, починаючи з 1954 року.

Естафета обійшла вже всі райони та міста області. Стартувала вона 8 січня у Драбівському районі, а завершальний пунктом є місто Черкаси. Кожен учасник естафети заповнив альбом ілюстрованою інформацією про життя району, а також вишив рушник орнаментом, характерним даної місцевості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x