У Христинівській лікарні відкрили відділення водолікування

У Христинівській лікарні відкрили відділення водолікування

Днями в Христинівці на базі залізничної лікарні відкрилося відділення водолікування, яке було відновлене після багаторічного занепаду зусиллями місцевої влади та благодійників району. Тепер, як і в старі добрі часи, тут можна пройти обстеження та отримати лікувальні і реабілітаційні водні процедури. З цієї нагоди залізничну лікарню відвідали голова районної ради Олександр Коваль, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, заступник голови РДА Юрій Коцюба. Керівники району оглянули фізіо-терапевтичні кабінети, поспілкувалися з медичним
персоналом, вислухали потреби, окреслили плани на майбутнє. Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

Головний лікар Георгій Матвійчук та завідувач відділенням Неля Когут із неприхованою гордістю знайомили гостей з нововведеннями, а їх колеги демонстрували роботу обладнання, приладів, зокрема: ванну-гейзер із підводним душ-масажем і гідромасажем, гідролікувальну кафедру з усіма видами душу, включаючи і душ «Шарко».

Керівник залізничної лікарні подякував спонсорам, за допомогою яких вдалося здійснити омріяне, та запевнив, що послуги фізіотерапевтичного відділення безвідмовно надаватимуться не лише залізничникам і їхнім родинам, а й всім жителям району, незважаючи на місце роботи, проживання, віковий статус.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x