Драбівська «Надія» вже 15 років як народна

Драбівська «Надія» вже 15 років як народна

27 грудня в приміщенні сільського клубу громада села Мойсівка вітала любителів сільської сцени – народний аматорський фольклорно-автентичний колектив «Надія» з 15-річчям з дня присвоєння почесного звання «народний самодіяльний».

Привітав колектив зі святом і голова районної ради Володимир Дзега. Він поздоровив усіх присутніх з наступаючими новорічними святами, відзначив важливу роль фольклорного ансамблю у відродженні української народної пісні. Володимир Дмитрович подякував учасницям «Надії» за активну участь у фестивалях і конкурсах, за творчі здобутки і надбання та вручив колективу Подяку районної ради.
Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.
До щирих поздоровлень та найкращих побажань на адресу учасниць художньої самодіяльності також приєдналися начальник відділу культури райдержадміністрації Світлана Орел і сільський голова Світлана Щербина.

На заході прозвучала історія створення та діяльності народного колективу. Хвилиною мовчання присутні вшанували померлих учасниць ансамблю. Ведучі назвали численні нагороди, які отримав колектив протягом п’ятнадцяти років плідної творчої діяльності.

Зі святковим концертом на вшанування прибули аматори сцени села Білоусівка – народний фольклорний колектив «Родовід» та вокальний гурт «Маки». Глядачі і учасниці народного колективу були дуже задоволені заходом, який пройшов у піднесеній атмосфері наступаючих новорічних свят. Родзинкою закінчення дійства стала вітальна пісня «Нова радість стала» у виконанні всіх учасників мистецького заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x