Прикмети Новорічного святкування

Прикмети Новорічного святкування

Для того, щоб 2015 рік був успішним, варто більш детально ознайомитися з досить великою кількістю різних прикмет, ураховуючи бажання й характерні риси господині майбутнього року – Синьої Дерев\’яної Кози.

Прикрасьте житло
Звичайно, всі передноворічні клопоти приносять тільки приємні турботи й трепетне передчуття свята. Але важливо ще зробити так, щоб господиня року благословила й допомогла добитися успіху в усіх починаннях.
Отже, наступний рік Синьої Дерев\’яною Кози диктує свої умови зустрічі свята, а саме особлива увага повинна приділятися кольорам. Варто більш детально продумати свій гардероб і прикрасити квартиру в улюблену колірну гаму Кози: яскраво-синій, соковито-зелений, і звичайно, всі кольори, які виходять із них – сірий, фіолетовий, бірюзовий і блакитний. Однак, такі кольори можуть підходити далеко не всім, тому зверніть увагу й на природний окрас кіз.
Особливу увагу приділіть прикрашанню свого житла, і тоді Новий 2015-ий рік почнеться яскраво й барвисто. Найкраще зупинити свій вибір на прикрасах, виконаних у вигляді різноманітних тварин, у тому числі й господині року. Також просто ідеально підійдуть різноманітні малюнки, кулі, мішура, яскраві дзвіночки. Якомога більше почепіть символів майбутнього року.

Підберіть страви й напої
Прикрашаючи святковий стіл, основну увагу зверніть саме на свіжу зелені, а також поставте дерев\’яний посуд, адже саме він – найкраща прикраса.
По центру столу покладіть гарне блюдо з крупами, можна доповнити його чорним хлібом і сіллю. Дуже красивою й оригінальною буде коса, зроблена зі свіжої зелені, що припаде до смаку господині 2015-го року. Звичайно, ця страва неїстівна, але в той же час вона гармонійно впишеться й нагадуватиме, що настає рік Кози. Також можна буде придбати свічки, виконані у формі тварин і запалити їх під бій курантів.
Зустрічати рік Кози треба різноманітними стравами. На новорічному столі має бути достатньо зелені в усіх видах: салати, гілочки кропу й петрушки, цілі свіжі й запечені овочі. Приготуйте страви з птиці й риби. Обов\’язково поставте кілька сортів сиру (у тому числі з козячого молока), капусту, морські водорості й будь-які гострі китайські овочеві закуски. Коза – ласунка, тому високо оцінить фруктові та молочні десерти: торт із фруктами й збитими вершками, морозиво, молочне або фруктове суфле – вибирайте на свій смак. Щоб залучити добробут і взаєморозуміння в сім\’ю, у квартирі в новорічну ніч повинно пахнути свіжовипеченим хлібом, а значить, на столі на дерев\’яній дошці або блюді повинна бути випічка власного приготування.
Тим, хто мріє про багатство, радять спекти один пиріг зі складною листкової начинкою. А щоб вийти заміж 2015 року, спечіть солодкий кекс із цукатами у формі кільця. Хочете поповнення в сімействі? Готуйте рибні розтягаї (вид пирогів).
Не варто в Новорічну ніч зловживати алкогольними напоями, так як Синя Дерев\’яна Коза зовсім не любить алкоголь. Ідеальним варіантом буде обійтися тільки одним шампанським або легкими алкогольними коктейлями. Поставте на стіл свіжі фруктові й овочеві соки, підійде й проста мінеральна вода.

Святкуйте в компанії
Також варто подбати й про те, де саме зустрічати новий 2015-й рік. Ідеальним місцем зустрічі є село, звичайно, якщо є така можливість. У сільській місцевості неповторне свіже повітря й величезна кількість найрізноманітніших розваг, які чудово підійдуть для всієї родини. Це й катання на санках, і на лижах, і на ковзанах, а можливо, і на конях.
Але не засмучуйтеся, якщо такий варіант не підходить, бо можна прекрасно зустріти новий рік і в колі близьких людей, друзів у міській квартирі.
Важливо пам\’ятати про те, що Коза є домашньою твариною, яка цінує вірність і сім\’ю, а також терпіння. Саме тому не бажано в цю святкову ніч залишатися на самоті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x