«Мавпи» програли аутсайдеру

«Мавпи» програли аутсайдеру

З поразкою 75-72 закінчився для нашої команди четвертий матч у рамках групового етапу Кубка України з баскетболу. Цього разу «Мавпи» програли одному з аутсайдерів турніру – дніпропетровському «Дніпру» на рахунку якого до цього була лише одна перемога. Як дізналася «Нова Доба» на сайті «Черкаський спорт», програвши цей матч, помаранчево-чорні фактично втратили шанси вийти у плей-офф турніру.

Нинішній сезон вболівальники недаремно називають найбільш невдалим за весь час існування команди. Нинішня ж гра особливо це підкреслили. За словами спеціалістів, такої безпомічної та маловаріативної гри помаранчево-чорні ще не показували. Гідний вигляд наша команда мала лише на початку гри, поки «Мавпи» били здалеку. Розрив у рахунку на користь черкасців ріс завдяки дальньобійності молодого Михайлюка та продуктивній грі у трисекундній зоні Уошбарна. Вже у середині другого періоду черкасці «везли» свого суперника з рахунком 30:12.

Однак після цього «Дніпро» перебудувався: почав використовувати у захисті здвоєння проти Уошбарна і щільніше захищатися на периметрі. Такі очікувані дії від Вальдемараса Хомсічуса несподівано поставили у глухий кут Міхельсона. Молодий наставник черкаського клубу так і не зумів знайти план «Б», а різниця в рахунку впевнено почала танути.

Наприкінці матчу «Мавп» ледь не врятував від поразки Тімерманіс, який тричі поспіль влучив здалеку, але на останніх секундах латвієць не влучив два вирішальні дальні і «Мавпи» припустилися чергової поразки.

Кубок України. Груповий етап
\”Дніпро\” – \”Черкаські Мавпи\” – 75-72 (12:19; 28:21; 18:17; 17:15;).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x