Вітання з Новорічними святами від голови обласної ради

Вітання з Новорічними святами від голови обласної ради

Дорогі черкащани!

В ці передсвяткові дні прийміть мої найщиріші вітання з Новим 2015-м роком та Різдвом Христовим!
Нехай ці свята, як світлі вогники оновлення, мрій і сподівань, принесуть вам і вашим родинам добро, злагоду та довгоочікуваний мир нашій рідній землі! Хай всі негаразди і проблеми залишаються в минулому році.

Рік, що минає, був складним у суспільно-політичному житті. Але для нас, українців, він позначився знаковими змінами – народилась нова нація, відродився Український народ.

Усього, що нам вдалося досягти, ми здобули неймовірною ціною, часом найдорожчим – життям і здоров’ям справжніх українських патріотів! Тож маємо зберегти нашу незалежність й з честю, в пам’ять про славний подвиг Героїв Небесної Сотні та наших чоловіків, які і сьогодні захищають східні рубежі рідної землі, маємо кардинально змінити країну й самих себе.

Вірю, що Новий рік принесе нам впевненість у наших силах та єдність у діях, а різдвяна зірка надихне на здійснення всіх наших задумів і створить умови для кращого майбутнього країни.

Я бажаю всім землякам миру і злагоди, міцного здоров’я і достатку, родинного затишку і душевного поладунку. І нехай ці свята, як світлі вогники оновлення, мрій і сподівань, принесуть добро й злагоду вам і вашій родині та подарують довгоочікуваний мир і єдність всім українцям!

Хай Бог оберігає кожного з вас, ваших рідних й нашу Україну!

З Новим роком та Різдвом Христовим, дорогі черкащани!

Слава Україні!

Голова обласної ради Валентина Коваленко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x