Черкаський СІЗО перевірили

Черкаський СІЗО перевірили

Начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області Анатолій Грищенко разом з першим заступником Романом Дуфіним та комісією з числа співробітників управління здійснили комплексний обхід та оцінку оперативно-службової діяльності Черкаського слідчого ізолятора. Про це «Нова Доба» дізналася в управління ДПтС України в Черкаській області.

Під час проведення обходу території установи були оглянуті камерні приміщення, комунально-побутові об’єкти та дільниця, де відбувають покарання засуджені господарського забезпечення. Особливу увага приділили неповнолітнім та жінкам. Також перевірили стан ведення документації по всім напрямкам діяльності та рівень виконавської дисципліни. Після розмов із ув’язненими виявилося, що скарг на дії співробітників Черкаського слідчого ізолятора вони не мають.

– Результати роботи в установі помітні, постійно тривають зміни на краще. – зазначив начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області Анатолій Грищенко. – Утім украй важливо не зупинятись на досягнутому, продовжувати не лише покращувати комунально-побутові умови утримання ув’язнених, а й вдосконалювати соціально-психологічну роботу з ними, сприяти вирішенню особистих проблем. Не варто забувати, що Концепція державної політики у сфері реформування Державної кримінально-виконавчої служби України ставить перед нами завдання постійного поступу до міжнародних норм та стандартів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x