Черкаські боксери взяли участь у зборах юнацької збірної України

Черкаські боксери взяли участь у зборах юнацької збірної України

Днями львівський зал боксу Андрія Котельника приймав навчально-тренувальні збори юнацької збірної України з боксу. Серед 80-ти найкращих боксерів нашої держави 2001-02 р.н. були й три уманські боксери Швець Сергій, Дзюбейло Максим, та Видрик Дмитро. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Також приємно відмітити, що наші хлопці на фоні найкращих боксерів України вигляділи дуже впевнено, одним словом, задніх не пасли. На зборах стало відомо, що на посаді старшого тренера збірної України з боксу серед юнаків Малованюка Олега Никодимовича змінить Кудінов Олег Борисович, майстер спорту України, відомий у минулому боксер. Зичимо йому гарних здобутків на новій посаді. По закінченні НТЗ наші три боксери, а також Івасюк Валентин в складі збірної України поїхали до Одеси брати участь у ХVІІ традиційному Міжнародному турнірі з боксу серед школярів пам’яті Р.Д. Песіна. На важливий календарний турнір з’їхались близько 150 боксерів з України, Молдови та Придністров’я.

За результатом 5-дених змагань Івасюк Валік (35.5кг) посів ІІІ місце, програвши у півфіналі цьогорічному чемпіону України з Чернівецької області Гермаківському В. Також ІІІ місце посів Видрик Дмитро (52кг), дещо несподівано програвши в півфіналі боксеру з Київсьокої обл. Атаманчуку В. Друге місце посів Швець Сергій (38.5кг), який в дуже рівному бою в фіналі програв цьогорічному чемпіону України Мульченку В. з Бердянська.
Ну і єдиним переможцем цих змагань з Черкаської області став Максим Дзюбейло (40кг), почергово вигравши три своїх бої. А у фіналі впевнено здолав цьогорічного чемпіона України з Бердянська Гарячого О. Всі чотири Уманських боксери за результатами виступу викликатимуться до складу збірної України на НТЗ, які відбудуться в березні в Коломиї. З Черкаської області ще три боксери посіли призові місця. Це Кофан М. з Черкас (ІІ місце 56кг), Майдаков Ю.(56кг) та, Кальченко А. з Монастирищя (ІІ місце 34кг).

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x