Черкаському відділенню паліативної допомоги подарували чотири приліжкові столики

Черкаському відділенню паліативної допомоги подарували чотири приліжкові столики

Приліжкові столики, яких у терапевтичному відділенні із ліжками для паліативного лікування не було жодного, з’явилися завдяки волонтерам та черкаському відділенню «Мережі ЛЖВ». До Всесвітнього дня паліативної допомоги вони провели два концерти в ТРЦ «Любава», під час яких зуміли зібрати чотири тисячі гривень. Решту – віднайшли серед благодійників.

– Ми дуже вдячні за допомогу, – говорить директор Другої черкаської міської лікарні відновного лікування Світлана Алєєксєєнко. – Без волонтерської допомоги, без допомоги небайдужих людей нам було б складно, адже фінансування в нас невелике. Вони роблять велику справу.

У відділенні – 15 паліативних хворих, які потребують особливо догляду і мають особливі потреби. Саме їм і знадобляться приліжкові столики. Їх вручили адміністрації відділення Тамара Борисова, Світлана Федорова та Олена Стрижак. У лікарні кажуть: з цими волонтерами вони співпрацюють вперше, однак сподіваються: не востаннє.
– Усього на столики було витрачено 4500 гривень, – розповідає волонтер Світлана Федорова. – На ці гроші аж чотири столики було придбано завдяки тому, що «Інвасервіс», де ми їх купували, зробив дуже гарну знижку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x