Черкащанам, що в зоні АТО, поповнили мобільні рахунки та надіслали вітальні СМС

Черкащанам, що в зоні АТО, поповнили мобільні рахунки та надіслали вітальні СМС

На початку грудня, під час засідання профкому, працівники Христинівської райдержадміністрації вирішили поповнити мобільні рахунки тих жителів району, які нині виборюють незалежність та територіальну цілісність нашої держави на Сході України в рамках акції «Привітай солдата з Новим роком». Днями на засіданні профспілкового комітету підбили підсумки проведення акції. Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

– Наразі кошти перераховані. Кожен солдат отримав гроші на рахунок та вітальне sms-повідомлення. Вже надходять відповіді зі словами вдячності, – доповіла голова профспілкового комітету Людмила Своєволіна.

Зазначимо, що з коштів, які виділили профспілки апарату райдержадміністрації та відділу економіки та торгівлі РДА, надано матеріальну допомогу на лікування солдата, що зараз перебуває у військовому госпіталі. До цього долучилась також служба у справах дітей райдержадміністрації. Загальна сума коштів, використаних на привітання та надання матеріальної допомоги, склала близько 4 тис грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x