Грушківські лісівники подарували військовим автомобіль

Грушківські лісівники подарували військовим автомобіль

Працівники Грушківського лісництва Кам`янського лісгоспу допомогли військовослужбовцям, що зараз знаходяться в зоні антитерористичної операції.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласномцу управлінні лісового та мисливського господарства.

Давно виведений з ладу УАЗ 469, який був віднайдений у приватної особи та мало чим відрізнявся від металобрухту, вирішив відремонтувати лісничий Сергій Могила. Підтримали ініціативу та запропонували свою допомогу у відновленні та ремонті транспортного засобу водії Борис Суленко, Олександр Качур та тракторист Олексій Голобородько. Всі разом за власні кошти спочатку викупили те, що залишилося від автомобіля, і одразу ж взялися до справи – відшуковували потрібні деталі, запчастини, механізми, самотужки у вільний час лагодили та реставрували авто.

Протягом майже двох місяців грушківських лісівників об’єднувала спільна мета – полагодити машину, щоб встигнути подарувати її до Новорічних і Різдвяних свят військовослужбовцям. Виявилося, що це не так легко, адже на ремонт потрібні були чималі кошти. Допомогли в реалізації хорошого задуму й працівники лісгоспу. Долучалися також небайдужі жителі села Грушківка. Тож гуртом подолали всі труднощі.

Відремонтований УАЗ був переданий до зони АТО через уродженця Грушківки Сергія Донця. Військовослужбовець зараз воює в зоні АТО, тож особисто доставив автомобіль до пункту призначення. За його словами, подарований лісівниками автомобіль буде використовуватися для перевезення мінометної установки під час військових дій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x