Шполянин викрав у товариша… хвіртку, яку планував здати на металобрухт

Шполянин викрав у товариша… хвіртку, яку планував здати на металобрухт

Відразу після перебування в гостях у свого товариша хлопець викрав з домоволодіння господаря металеву хвіртку. Однак здати її на металобрухт не встиг – у день надходження заяви від потерпілого викрадача знайшли працівники міліції. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею «Крадіжка».

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від 41-річного місцевого жителя, який розповів, що зранку вийшов з будинку у двір і виявив зникнення металевої хвіртки з воріт. Вартість збитків становить 300 гривень.

Поки експерт-криміналіст проводив огляд, а слідчий описував місце події, оперативники спілкувалися із потерпілим. Чоловік розповів, що ввечері напередодні крадіжки до нього в гості приходив 21-річний товариш. Вони грали в карти, говорили про життя, а після кількох годин таких посиденьок гість пішов. Працівники міліції вирішили навідатися до нього додому, щоб поговорити та перевірити, чи не причетний парубок до крадіжки.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Хлопця застали за місцем проживання. В ході розмови він зізнався правоохоронцям у вчиненні кримінального правопорушення. Розповів, що ідея вчинення крадіжки в нього виникла спонтанно. Коли попрощався з товаришем та вже збирався йти додому, побачив на воротях металеву хвіртку, яку можна було легко зняти з петель. Не вагаючись, викрав її та заховав у посадці неподалік від домоволодіння потерпілого. Думав в подальшому здати її на металобрухт, а отримані кошти витратити на власні потреби, однак не встиг.

За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене юнакові загрожує штраф, виправні роботи, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x