У Золотоноші відбувся передсвятковий ярмарок

У Золотоноші відбувся передсвятковий ярмарок

За ініціативи та сприяння Золотоніської районної ради і райдержадміністрації, управління агропромислового комплексу райдержадміністрації, керівників місцевих сільськогосподарських підприємств, громадської організації ,,Народна довіра Черкащини” на площі перед районним будинком культури, 27 грудня, відбувся благодійний передноворічний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції місцевого виробництва для підтримки продовольчого забезпечення жителів району та міста, а також під час цього дійства було організовано збір коштів для допомоги військовим в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

З давніх-давен ярмаркове дійство перетворювалось на справжнє свято. З усіх куточків з’їжджались люди, хто торгувати, а хто – придбати. А яке ж свято без музик, народних пісень та різноманітних веселощів та конкурсів.Так під час реалізації сільськогосподарської продукції гостей розважали найкращі колективи художньої самодіяльності районного будинку культури. Організатори ярмарку створили атмосферу справжнього свята.

В ярмарковій торгівлі взяли участь 17 сільськогосподарських товаровиробників та інші суб’єкти господарювання району і міста. До уваги ярмаркуючих в широкому асортименті було представлено, зокрема, круп’яні та макаронні вироби, борошно, олія, кисло – молочна продукція, мед, ковбасні вироби, чільне місце посіла м’ясна продукція. Крім того, жителі району і міста могли скуштувати запашні пиріжки та інші смаколики представлені місцевими закладами громадського харчування і спробувати запашного чаю з млинцями, які приготували представники ромської громади району. А у приміщенні районного будинку культури, народні умільці, представили на показ та для реалізації свої чудові вироби ручної роботи.

Потрібно відзначити, що реалізація представленої продукції здійснювалася за оптовими цінами, які були на 10-20 % нижчі за ринкові.

Під час ярмарку приймали грошові пожертви на потреби української армії, котра боронить територіальну цілісність та незалежність нашої країни. Таким чином, перший ярмарок пройшов успішно – завдяки небайдужості, активності, свідомості жителів Златокраю та керівників, які надали для реалізації власну продукцію.

Зі словами подяки звертається керівництво Золотоніського району до тих хто підготував, організував і забезпечив проведення такого вкрай потрібного заходу, передусім до – представника громадської організації ,,Народна довіра Черкащини” у Золотоніському районі Олени Фюдр, протоієрея Української православної церкви Київського патріархату Олександра, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Петра Бобкова, керівників Золотоніського МВ УМВС Станіслава Шинкаренка, відділу культури і туризму райдержадміністрації Ірини Юхименко, з питань регіональної та внутрішньої політики Ірини Тернової, відділу економічного розвитку і торгівлі Володимира Денисенка, сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної, режимно-секретної роботи Артема Харіна, артистів районного будинку культури, сільських голів та ромської громади.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Також, Золотоніська районна рада та районна державна адміністрація дякує всім, хто долучився до участі у проведенні свята та зробив свій внесок у спільну добру справу. А особливо – голові правління Золотоніського районного споживчого товариства Володимиру Давиденку, президенту ТОВ ПП ,,Еконія” Ірині Варагаш, генеральному директору ТОВ ,,ФЕС УКР” Сергію Четверову, голові правління ПАТ ,,Золотоніський маслоробний комбінат” Владиславу Кулінічу, директору ПП ,,Агроспецпроект” Валерію Козлову, директору ТОВ ,,Агросвіт” Віктору Зінченку, директору Золотоніського кооперативно-заготівельного виробничо-торгівельного об’єднання Феодосію Овдієнку, директору СТОВ АФ ,,Маяк”, Герою Україні Миколі Васильченку, керівникам СТОВ ,,Пальміра” Олександру Журбі, ПСП ,,Плешкані” Людмилі Лисун, ТОВ ,,Золотоніський бекон” Галині Дубовик, ФГ ,,Мрія” Михайлу Ткаличу, ТОВ ,,СП ,,Золотоніський” Сергію Зубенку, ТОВ ,,Золотоніська птахофабрика” Станіславу Капелюшному, ТОВ ,,Золотоніські сади” Андрію Рубльову, СТОВ ,,ППЗ Коробівський” Сергію Незгоді, ТОВ ,,Красногірський олійний завод” Ігорю Якимчуку та багатьом іншим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x