Геннадій Бобов продовжив гарну різдвяну традицію

Геннадій Бобов продовжив гарну різдвяну традицію

Уже декілька років поспіль народний депутат від Черкащини Геннадій Бобов перед Різдвом вітає дітлахів із дитячих будин-ків сімейного типу зі святами. Традиційно його представники приїжджають в кожну таку сім’ю і привозять подарунки – книги, ігри, солодощі, фрукти.

Геннадій Борисович опікується шістьома такими закладами області – в с. Нетеребка Корсунь-Шевченківського району, в місті Шпола, в селі Мокра Калигірка Катеринопільського району, в селі Папужинці Тальнівського району і двома дитячими будинками сімейного типу в смт. Катеринопіль. Усього в цих сім’ях виховується 52 дитини.
Геннадій Бобов продовжив гарну різдвяну традицію
«Сьогодні дуже небагато сімей мають сили і відвагу допомогти тим, хто найбільше потребує допомоги, – дітям. Відрадно, що з кожним роком таких людей в Україні стає трохи більше. Вважаю, що ми всі маємо допомогти цим героям нашого часу. Тому мені дуже приємно продовжити гарну різдвяну традицію і привітати дітлахів зі святом. Принагідно хочу побажати всім миру, добра і любові в душах! Зі святами!» – говорить народний депутат.

Діти та дорослі з радістю зустрічали гостей і щиро дякували за подарунки й увагу. «Дякуємо Геннадію Борисовичу, що не забуває про нас. Приїжджайте до нас і надалі, не забувайте», – говорить Людмила Михайлівна Шепель із Нетеребки.
«Дуже вдячні за привітання. У наш час саме головне – щоб людина залишалася людиною за будь-яких обставин. Саме так можна сказати про Геннадія Борисовича, – ділиться враженнями Олександр Андрійович Кавун зі Шполи. – Бажаємо Геннадію Борисовичу міцного здоров’я, успіхів, нехай Бог допомагає йому в таких добрих справах».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x