Команда з Руської Поляни – переможець турніру з футзалу

Команда з Руської Поляни – переможець турніру з футзалу

Нещодавно в спортивному комплексі «Фотоприлад» відбулась фінальна стадія традиційного Різдвяного турніру з футзалу між командами юнаків 2001-2002 років народження. До півфінальної стадії змагань дісталися юні футзалісти з сіл Руської Поляни, Геронимівки, Байбуз та Сагунівки. За третє місце в турнірі та бронзові нагороди змагалися футзалісти сіл Байбузи та Сагунівки. В запеклій боротьбі із рахунком 3:1 перемогу отримали юні спортсмени із села Байбузи. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській районній раді.

У фіналі змагань зустрілися більш досвідчені футзалісти з сіл Руської Поляни та Геронимівки. З перших хвилин ініціативою заволоділи футболісти з Руської Поляни, яким удалось провести дві контратаки та повести з рахунком 2:0 на свою користь. Після першої половини зустрічі рахунок не змінився і команди на перерву пішли з незмінним рахунком. У другій половині зустрічі футболісти з Геронимівки взяли ініціативу та спромоглися забити гол престижу. У результаті цікавої безкомпромісної боротьби з рахунком 2:1 перемогу святкували футболісти Руської Поляни, які й стали переможцями турніру.

У церемонії нагородження взяли участь голова Черкаської районної ради Анатолій Яріш та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Бовт, які вручили переможцям медалі та побажали юним спортсменам не зупинятися на досягнутих результатах, вдосконалювати свою спортивну майстерність та досягти висот у професійному спорті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x