«Черкаські Мавпи» виграли перший матч у 2015-му році

«Черкаські Мавпи» виграли перший матч у 2015-му році

Команда Максима Міхельсона у неймовірно напруженому матчі обіграла «Дніпро-Азот». Попри невдалий старт, черкасці зуміли переломити хід гри і виграти непростий матч – 76:73. «Нова Доба» про це дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Старт гри залишився за нашими гостями. Спраглі до перемог «стрижні» вдало закрили свою трисекундну зону у захисті і зробили ставку на результативність Харіса у нападі. Перші п’ять хвилин приголомшили вболівальників, черкасці поступалися – 2:10. Лише після цього команда Максима Міхельсона зуміла оговтатися. Головним каталізатором успіху стала агресивна гра Ігоря Чумакова. Важкі та ефектні атаки бігмена не лише завели публіку у залі, а й скоротили відставання. Правда, на першу перерву в статусі лідера пішли гості – 20:13.

Почату справу наприкінці стартового відтинку гри «Мавпи» продовжили на початку другої десятихвилинки. Завдяки агресивності у захисті та низці швидких відривів черкасці миттєво зрівняли рахунок. У ці хвилини прекрасно виглядали два мотори команди – Камерон Рандлс та Ешлі Хемілтон. Саме ці два легіонери раз-по-раз розганяли команду у швидких відривах. Перший ривок черкасців – 7:0 – зупинив Кондратьєв, який реалізував дві атаки поспіль. Однак це лише розлютило господарів паркету. Розходився і Кальніченко, який кілька разів результативно обіграв опонентів у трисекундній зоні, а потужний слем-данк Хемілтона лише підкреслив вибухові емоції від потужної десятихвилинки, яку «Мавпи» виграли – 29:16.

Здавалося, що після перерви черкасці повністю вб’ють інтригу. Команда Максима Міхельсона продовжила у ефектному стилі нарощувати різницю у рахунку. Після чергового влучання Хемілтона, який у цій грі був найпродуктивнішим (26 очок та 8 передач), рахунок став 46:36. Надалі гості спромоглися зробити відчайдушний камбек. Повернутися у гру команді Плеханова дозволив дует американців – Кріс Фергюсон та Юджин Харріс, які на двох набрали 34 очки та 16 підбирань. Харріс вправно завершував власні проходи, а Фергюсон на пару з Кондратьєвим забезпечив своїй команді перевагу у боротьбі на щитах. Саме виграний підбір дозволив азотівцям залишити інтригу на останні хвилини гри.

Правда, у середині четвертого періоду вболівальники знову констатували двозначну різницю «Мавп» – 72:61. Черговому спурту посприяли Крівцов та Кальніченко, які видали сильний матч. Ігор відзначився другим поспіль дабл-даблом (10 очок та 10 підбирань), а Кальніченко реалізував ледь не всі кидки з гри (18 очок, 4 підбирання). Далеко не в усіх гравців команди цього вечора був схожий відсоток реалізації. Саме провальний відсоток у кидках з периметру не дозволив «Мавпам» завчасно заспокоїти гру. Лише один Камерон Рандлс, який цього вечора проводив особливий матч, влучив лише один з десяти триочкових! Нервової кінцівки «Мавпам» не вдалося уникнути. Правда, маючи запас 5-6 очок і холоднокровність у пробитті штрафних від Хемілтона, господарі довели справу до непростої перемоги.

79:76 – «Мавпи» виграють черговий матч на своєму майданчику і підіймаються на четвертий рядок у турнірній таблиці Суперліги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x