Чорнобаївські волонтери завезли на Схід святкові гостинці нашим бійцям

Чорнобаївські волонтери завезли на Схід святкові гостинці нашим бійцям

Днями волонтерки з Чорнобаївщини Лідія Сівак, Тетяна Богдан та Ольга Осіпова повернулися з зони АТО, куди особистим мікроавтобусом пані Лідії доставили майже тонну гуманітарної допомоги. У формуванні вантажу на схід країни взяли активну участь працівники райдержадміністрації, районного суду, прокуратури, Чорнобаївського відділення ВАТ «Державний ощадний банк України» та інші небайдужі жителі району. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Громадські активістки вкотре організували збір гуманітарної допомоги та доповнили її святковими гостинцями для військовослужбовців, адже дуже важливо, щоб у складних умовах військового протистояння захисники України відчули атмосферу різдвяно-новорічних свят та постійну підтримку з рідної домівки.

«Наші хлопці були неймовірно щасливі новорічним гостинцям, адже саме до їхньої частини рідко доїжджають волонтери з допомогою», – розповіла голова районної громадської організації Тетяна Богдан.
Також працівники Чорнобаївської райдержадміністрації за зібрані кошти поповнили рахунки мобільних телефонів військових з смт Чорнобай, які нині виконують свій громадянський обов’язок в зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x