Смілянський будинок-інтернат отримав подарунки від черкаських ротарійців

Смілянський будинок-інтернат отримав подарунки від черкаських ротарійців

Учора, в міжнародний день інвалідів, представники Ротаракт-клубу «Черкаси Смайл» – молодіжного крила громадської організації «Ротарі-клуб \”Черкаси-центр» – привезли подарунки для вихованців Смілянського дитячого будинку-інтернату.
Конче потрібним канцтоварам, розвиваючим дидактичним іграм, дитячим книжкам із малюнками, гумовим і пластиковим іграшкам, м’якому інвентарю, а також портьєрам і тюлю щиро пораділи й діти, й їхні вихователі. Вони подякували ротарівцям за надану гуманітарну допомогу.
У специфічному закладі на повному державному утриманні перебуває 183 вихованців – інвалідів з дитинства. Серед них 52 – лежачих, 41 – позбавлених батьківської опіки й піклування та 4 сиріт.
Довідково. Ротарі-клуб «Черкаси-центр» зареєстрований 17 липня 2003 р. Основною програмою Клубу(спільно з німецькими ротарійцями) є «Дитячі серця» – медичний проект для дітей із хворобами серця. На своїх зборах Клуб виробляє стратегію на ближню та дальню перспективи.
Метою Ротарі-клубу є: розширення кола знайомств як засобу служіння; становлення високих етичних принципів у бізнесі та професійній діяльності шляхом усвідомлення важливості та необхідності всіх професій і визнання професії кожного Ротарійця можливістю гідного служіння суспільству; застосування принципів ідеалів служіння кожним ротарійцем в його особистому, діловому та громадському житті; поширення міжнародного взаєморозуміння, доброї волі та миру через світове партнерство ділових людей і професіоналів, об’єднаних ідеалами служіння.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x