Учениця Іванівської ЗОШ увійшла в десятку найсильніших тенісисток України

Учениця Іванівської ЗОШ увійшла в десятку найсильніших тенісисток України

Днями в Умані проводився всеукраїнський турнір по настільному тенісу серед найсильніших міні – кадетів 2003 року народження і молодших – так, як його називають ТОП-24. На змагання прибули тенісисти з багатьох областей України. А це більше 50 учасників. Цей турнір входить у число змагань, які враховуються в рейтинг Федерації настільного тенісу України, і тому боротьба за призові місця була запеклою. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.

На першому етапі був проведений відбір для попадання в ТОП-24. Другий етап відбувся в групах де по 3 учасника з кожної групи попали в фінальні змагання. Третій етап – це фінали 12 найкращих тенісистів України серед дівчаток та хлопчиків. Всі зустрічі тут мали гострий та безкомпромісний характер, де юні спортсмени показували дуже пристойну гру для цього віку.

Дані змагання дали можливість дітям максимально використовувати ігровий час, зустрітися з найбільшою кількістю суперників. Безумовно, цей турнір приніс велику користь для підвищення рівня маленьких тенісистів. Представляти Черкащину було довірено учениці 6 класу Іванівської ЗОШ Вікторії Сушкеті. І не дарма, пройшовши попередні етапи вона попала в фінальні змагання, де показала пристойну гру.
В підсумку Вікторія Сушкета увійшла в десятку найсильніших тенісисток України 2003 року народження і молодших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x