Сусід украв два велосипеди у катеринопільчанина

Сусід украв два велосипеди у катеринопільчанина

До чергової частини Катеринопільського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 28-річний житель одного з сіл району. Чоловік розповів, що з його сараю було викрадено два велосипеди. Черговий по райвідділу прийняв повідомлення та на місце події направив слідчо-оперативну групу. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці провели детальний огляд та, отримавши опис двохколісних, розпочали перевірку по факту вчинення крадіжки. В першу чергу, міліціонери перевірили пункти прийому металобрухту. На одному із них, оперативники дізнались, що нещодавно місцевий житель здав на металобрухт велосипед, за описом він повністю співпадав з викраденим. Підозрюваного правоохоронці застали за місцем проживання. На подвір’ї стояв незаперечний доказ вини чоловіка – другий велосипед, викрадений з домоволодіння потерпілого. 60-річного чоловіка відразу було доставлено до міліції для дачі пояснення.

В кабінеті слідчого він розповів, що нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, постійного заробітку немає, тому вирішив підзаробити крадіжками. Вночі проник на територію подвір’я сусіда та з сараю викрав два велосипеда. Один із викрадених велотранспортів встиг здати на металобрухт, а виручені кошти витратив на горілку.
Як повідомив начальник Катеринопільського райвідділу міліції Валентин Гірник, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x