В Леськах відкрито філію ПриватБанка

В Леськах відкрито філію ПриватБанка

Зважаючи на чисельні прохання мешканців, нарешті розпочало свою роботу нове відділення Черкаської філії ПриватБанку. Розташоване відділення у приміщенні Сільської Ради, за адресою – с. Леськи, вул. Жовтнева, 53. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

Унікальність нового відділення у тому, що тепер клієнти можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу. Такий підхід суттєво економить час і виключає виснажливе очікування в чергах.

– Для своїх клієнтів ПриватБанк розробив принципово новий формат обслуговування, який не має аналогів в Україні, – говорить заступник директора Черкаської філії Приватбанку Богдан Вітюгов. – Це не тільки відкрита архітектура приміщень, без кабінетної системи, але і новий для України формат обслуговування. Ми не поділяємо фахівців з професії, кожен з них універсальний, може надати клієнту будь-яку банківську послугу за кілька хвилин. Зазначу, що кожен співробітник пройшов спеціальне навчання і підтвердив свою кваліфікацію на індивідуальному тестуванні .

Більш того, співробітники банку можуть проконсультувати з будь-якого питання, в тому числі, як швидко та зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому.

Відділення «Леськи» чекає своїх клієнтів з 8.00.00 і до 17.00 з понеділка по п\’ятницю, вихідні дні – субота, неділя .

Найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку йде в ногу з часом. На даний момент він є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. Зараз тільки в Черкаській області працює 239 банкоматів і 276 терміналів самообслуговування. А 89 відділень Приватбанку обслуговують клієнтів у всіх районах міста та області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x