Він на світі такий один

Він на світі такий один

Так, перефразувавши вірш Василя Симоненка, можна охарактеризувати творчість поета-земляка Василя Симоненка, вечір пам’яті якого відбувся днями у Шполянській районній бібліотеці. Незгасну зорю Симоненківської поезії до районної бібліотеки прийшли вшанувати прихильники поета, представники влади і громадськості, учнівська молодь.
Ведучі вечора працівники бібліотеки Надія Акацат та Тетяна Матвієнко познайомили гостей з життєвим і творчим шляхом поета.

В. Симоненко — непересічна особистість, душевна людина, майстер поетичного слова. Вже перші його поезії засвідчили: в українській літературі з’явився самобутній і зрілий майстер. Сучасники зазначали: «Серед нас не було і немає поета більшої громадянської мужності, більшої рішучості, більшої безкомпромісності, ніж Василь Симоненко».
Захід супроводжувався відеозаписом віршів поета в авторському виконанні. Учасники заходу також подивилися фільм про творчість Симоненка, почули його вірші у виконанні учнів міських шкіл. А артисти районного будинку культури порадували присутніх чудовими піснями, де автором слів є Василь Симоненко.

Катерина Вальчиковська

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x