Шполянські депутати незадоволені районним бюджетом

Шполянські депутати незадоволені районним бюджетом

«Ми розуміємо, що цей бюджет нікого з присутніх не влаштовує», – зазначила перший заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ірина Береза.

– Питання щодо районного бюджету на 2015 рік надзвичайно актуальне і стосується кожного жителя нашого району. Формування показників районного бюджету здійснювалось відповідно до сум дотацій та субвенцій, які виділені з державного бюджету, та власних надходжень до бюджету, виходячи із прогнозних показників економічного і соціального розвитку району у 2015 році. Особливо найбільш гострою залишається ситуація в освітянській галузі. Тому всім нам потрібно працювати над тим, щоб одержати додаткові надходження, з допомогою яких ми зможемо закрити вузькі місця у бюджетних галузях, – додала Ірина Береза.

Крім того, перший заступник голови райдержадміністрації звернула увагу керівників структурних підрозділів, інших органів виконавчої влади в районі на рейтингові показники.

Про це «Нова Доба» дізналася у Шполянській РДА.

Крім районного бюджету на 2015 рік, на розгляд колегії винесено питання щодо, стану виплати заробітної плати на підприємствах району та дотримання соціальних гарантій, виконання Програми соціального і економічного розвитку за 2014 рік, роботи органів виконавчої влади із забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення відповідно до вимог чинного законодавства, проведеної у 2014 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x