Житель Катеринопільщини побудував собі паркан з краденого шиферу

Житель Катеринопільщини побудував собі паркан з краденого шиферу

Шифер та ще деякі речі він викрав з сараю сусідки. Працівники міліції затримали чоловіка, він дає покази. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Катеринопільського районного відділу міліції звернулась 63-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Невідома особа пошкодила замок на вхідних дверях у підсобному приміщення домоволодіння потерпілої та викрав металеві вироби та шифер.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Поспілкувавшись з потерпілою та вилучивши речові докази, правоохоронці розпочали перевірку пунктів прийому металобрухту. Від працівника одного із заготівельних пунктів вони отримали інформацію та детальний опис чоловіка, який приніс і здав металеві речі які співпадали за описом із викраденими. Під опис підозрюваного підпав раніше судимий 30-річний місцевий житель. Прибувши за адресою проживання підозрюваного, правоохоронці побачили, що у чоловіка новий паркан із шифера, походження якого зловмисник так і не зміг пояснити.

Спілкуючись зі слідчим, підозрюваний зрозумів, що у міліціонерів достатньо доказів його вини та зізнався у вчиненому. Чоловік пояснив, що не працює та зловживає алкоголем, на який постійно потрібні кошти тож зважився на крадіжку. Викрадені металеві вироби здав на металобрухт, а з шиферу побудував паркан.

Як повідомив начальник Катеринопільського районного відділу міліції Валентин Гірник за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x