Двоє уманських студентів за два дня вчинили 6 пограбувань

Двоє уманських студентів за два дня вчинили 6 пограбувань

Двоє студентів одного із навчальних закладів міста пограбували своїх однокурсників, втекти від відповідальності їм завадили працівники міліції. Правоохоронці затримали грабіжників по «гарячим слідам» на місцевому автовокзалі, їхні дії кваліфіковані слідчими за статтею 186 Кримінального Кодексу України.

До Уманського міського відділу міліції одночасно звернулося п’ять студентів одного із навчальних закладів міста. Кожен із заявників, розповідав правоохоронцям, що двоє осіб, погрожуючи фізичною розправою, заволодівали їхніми матеріальними цінностями. У трьох випадках це були кошти, а також телефон та ноутбук.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Працівники міліції відразу відреагували на дані звернення та розпочали перевірку, яка вже згодом дала певні результати. Опитавши усіх заявників та свідків даних правопорушень правоохоронці отримали інформацію, що до скоєного причетний вихованець даного навчального закладу.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили місцезнаходження підозрюваного та його спільника. Зловмисників затримали на місцевому автовокзалі, коли ті планували покинути місто. Під час особистого огляду у молодиків було виявлено та вилучені викрадені речі.

Як вдалось з’ясувати, молодики причетні до скоєння ще одного кримінального правопорушення – зловмисники пограбували перехожого, заволоділи його мобільним телефоном та банківською карткою.

Начальник Уманського міськвідділу міліції Віталій Школенко повідомив, що слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x