У Монастирищі пройшов масштабний юнацький турнір з міні-футболу

У Монастирищі пройшов масштабний юнацький турнір з міні-футболу

За Кубок «Федерації футболу Монастирищенського району» змагалося 7 команд з 3 областей України – Черкаської, Київської та Вінницької. Перемогу на турнірі здобули господарі чемпіонату – команда «Авангард». Про це розповідає власний кореспондент «Нової Доби».

У першому півфіналі зустрілися команди ДЮСШ Тальне з ФК «Любомир» із Київщини. З рахунком 3-1 виграли тальнівські вихованці.
В другому півфіналі зійшлися Монастирищенська ДЮСШ «Авангард» з Христинівським «Олімпом». Матч видався напруженим і емоційним, адже після основного часу рахунок був нічийним 1-1. Й лише після пробиття післяматчевих пенальті авангардівці перемогли з рахунком 4-2 і вийшли до фіналу. Здолали монастирищани й однолітків з Тального, завоювавши перший трофей – кубок «Федерації футболу Монастирищенського району».

Всі учасники турніру були нагороджені дипломами, призери кубками й медалями. А також були визначені найкращі гравці: голкіпер Вадим Мельник (ДЮСШ Дашів), бомбардир Борис Стукан (ДЮСШ Тальне) і кращим гравцем турніру визнали Максима Кузьменка ДЮСШ «Авангард» м. Монастирище.

Найближчим часом у Монастирищі буде проведено черговий дитячий турнір з міні-футболу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x