Житель Чорнобаївщини викрав у товариша рибальське знаряддя

Житель Чорнобаївщини викрав у товариша рибальське знаряддя

Оперативники Чорнобаївського районного відділу міліції затримали чоловіка, який вкрав рибацьке знаряддя та продав їх товаришу в сусідній області. Наразі зловмисник дає покази, йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Чорнобаївського районного відділу міліції звернувся 50-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. Потерпілий розповів, що вранці побачив, що вхідні двері до його гаража були пошкоджені, а з приміщення зникли 5 рибацьких знарядь.

Слідчо-оперативна група Чорнобаївського районного відділу міліції, що прибула за викликом, провела ретельний огляд місця події, опитала свідків та вилучила речові докази.

Проведеними заходами вдалося встановити, що один із жителів села на зупинці громадського транспорту пропонував придбати у нього рибацьке знаряддя лову за дешевою ціною. Не знайшовши покупця чоловік сів у автомобіль таксі і поїхав у невідомому напрямку. Опис чоловіка співпадав з описом 24-річного місцевого жителя, який раніше вже мав проблеми з законом.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Підозрюваного запросили до райвідділу для дачі показів. Під тиском незаперечних доказів зловмисник зізнався у скоєному. Він розповів, що не працює і в такий спосіб вирішив підзаробити. Обрав перший ліпший будинок, зайшов у двір і металевою монтировкою відчинив двері гаража та вкрав рибацьке знаряддя лову, яке продав своєму приятелю за 400 гривень. Виручені кошти витратив на свої потреби.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чорнобаївського районного відділу Сергій Власенко за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x