На черкаському летовищі відкрили тренувальний «Аероринг»

На черкаському летовищі відкрили тренувальний «Аероринг»

За ініціативи автомобільного клубу «Черкаси» на території аеропорту відкрили тренувальний майданчик для водіїв. Перше заняття проводилося безкоштовно для охочих спробувати свої уміння з керування авто. Навчання проводили члени автомобільно клубу.
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

− На території майданчика можна проводити тренування, змагання чи навчатися безпечної їзди. Тут проходитимуть й уроки водіння авто (індивідуальні), групові заняття, раз у два-три тижні. Переваги групових занять у тому, що це дешевше й дає змогу більше отримати інформації, адже кожен зможе дивитись за помилками інших та аналізувати. Крім того, на території площадки проводитимуться й тренування спортсменів, а також змагання зі слалому, − розповідає керівник автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко.

Перше тренування пройшло з безпечної їзди. Уся методика навчання побудована на досвіді київської школи «Альфа Щит», де є інструктором Андрій. Площадка була розбита на 4 секції: перша – змійка пряма, друга – парковка, третя – змійка рознесена, четверта – об’їзд з перешкодами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x