В Черкаській області алкоголь виготовляли на пилорамі

В Черкаській області алкоголь виготовляли на пилорамі

Нещодавно оперативники виявили та припинили чергове незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв. Як виявилось, цех облаштував у приміщенні пилорами, на відокремленій території 38-річний черкащанин. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Головного управління Міндоходів у Черкаській області.

В підпільній гуральні працівники оперативного управління ГУ Міндоходів в області виявили та вилучили у «підприємця» понад 5100 літрів сировини (спирту) невідомого походження. Рідина зберігалась в пластикових бочках та каністрах різних ємностей. На території пилорами також виявили: вантажний автомобіль, яким і транспортувалася готова продукція, 765 літрів готової водно-спиртової суміші та обладнання для підпільного виготовлення алкогольних напоїв.

– Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей сягнула понад 615 тисяч гривень, – каже начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Черкаській області Ігор Щерб.

Згідно з висновком лабораторії, вилучений спирт та виготовлені алкогольні напої не відповідають вимогам нормативно-технічної документації, які висуваються до етилових спиртів та горілчаних виробів, а тому їх вживання становить загрозу для здоров’я та життя людини.

Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x