Черкаські міліціонери повернулися із зони АТО

Черкаські міліціонери повернулися із зони АТО

Учора в актовому залі Управління МВС України в Черкаській області відбулися урочистості з нагоди повернення правоохоронців з Донеччини, де близько місяця вони несли службу та виконували поставлені перед ними завдання. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З привітальним словом до особового складу звернувся начальник обласної міліції Владислав Пустовар. Подякувати правоохоронцям за проведену роботу також завітав заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації – керівник апарату Віталій Коваль. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, активну участь у протидії сепаратистськи налаштованим особам, виявлені при цьому професіоналізм, мужність та стійкість, учасників зведеного загону було нагороджено почесними грамотами Черкаської облдержадміністрації та обласної ради, вручені чергові спеціальні звання молодшого начальницького складу та цінні подарунки.

Наприкінці урочистостей очільник черкаської міліції звернувся до особового складу:
– Ще раз хочу висловити подякувати всім співробітникам зведених загонів, які пройшли таке випробування, особливо тим, хто був там уже кілька разів. Всі ці понад 500 чоловік – добровольці, справжні працівники міліції. Ті, хто неспроможний був піти на це, відразу відсіялися ще на перших етапах. Міліція Черкащини в черговий раз довела, що вона з народом. Ще раз всіх з поверненням, дякую за службу!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x