У Кам’янці збирались ветерани педагогічної праці

У Кам’янці збирались ветерани педагогічної праці

Стало доброю традицією для ветеранів педагогічної праці збиратися у січні на засідання клубу «Ветеран», щоб поринути у спогади своєї юності, згадати про своїх товаришів по праці, спрогнозувати плани на майбутнє для ветеранської роботи. Не став винятком і рік 2015, і в переддень Водохреща пройшло засідання клубу у будинку творчості дітей та юнацтва.

Про це «Нова Доба» дізналася у Кам’янській РДА.

На початку зустрічі голова райдержадміністрації Андрій Плєшкань привітав присутніх з Новим роком та Різдвяними святами, побажав довголіття, родинного затишку та вдячних учнів, у яких не зітреться з пам’яті слово вчителя про людяність, повагу та патріотизм до своєї рідної України. Також він вручив Подяку від Департаменту освіти і науки, обкому профспілки та обласної ветеранської організації голові районної ради ветеранів освіти Валентині Македонській. за багаторічну, сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток національної освіти, виховання молоді, проведення великої роботи щодо захисту соціально-економічних і духовних інтересів ветеранів освіти, активну громадську позицію.

Всього на зустріч зібралося 42 ветерани педагогічної праці, люди поважні і відомі. Лунали спогади, пісні, колядки, щедрівки та вірші.

Валентина Македонська в ході зустрічі з ветеранами погодила план роботи на 2015 рік, а фото, які могли б розповісти про проведену зустріч, виконав і додав до архіву заходів ветеранів директор школи № 3 Олександр Гончарик.

Під час зустрічі панував піднесений настрій, сяяла посмішка та світилися вогники в очах під враженням почутого, від того душевного тепла, доброзичливості, які випромінювались в учасників Різдвяної зустрічі.

Залишайтеся такими як Ви є, хай ніколи не старіє Ваша душа.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x