На Лисянщині відбулись благодійні концерти «За мирне небо України»

На Лисянщині відбулись благодійні концерти «За мирне небо України»

Сьогодні вся Україна намагається підтримати наших вояків, що боронять кордони рідної держави. Не залишилися осторонь благочинності аматори художньої самодіяльності Лисянського районного Будинку культури, які хочуть допомогти тим, хто виконує свій військовий обов\’язок у зоні АТО. У такий складний час не можна залишатися осторонь, коли в країні війна, адже там не просто військові — це наші батьки, діти, чоловіки, сусіди, однокласники, колеги по роботі.

\”За мирне небо України\” — таку назву мали благодійні концерти, які відбувалися на підтримку бійців АТО в селах району: Бужанка, Кам\’яний Брід, Босівка, Боярка, Чаплинка, Почапинці, Журжинці, Яблунівка, Шубині Стави. Під час заходів звучали патріотичні пісні, які майстерно виконав ансамбль \”Барви\” та народний аматорський колектив \”Мелодія\”.

Про це «Нова Доба» дізналася в Лисянській РДА.

У виконанні наймолодшого учасника Діми Даниленка звучав вірш \”Мамо, не плач\” під гімн Майдану «Плине кача». Хореографічні колективи \”Едельвейс\” та \”Ренесанс\” виконували танцювальну композицію \”Нескорена Україна\”, підсумком заходів стала пісня \”Україна — це ми\”.

На виручені від благодійних концертів кошти в сумі 9735 грн. придбано теплий одяг для воїнів з нашого району, які боронять Україну.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x