Головне управління ДФС у Черкаській області проводить семінари

Головне управління ДФС у Черкаській області проводить семінари

Для детального ознайомлення платників з податковими новаціями головне управління Державної фіскальної служби в Черкаській області 20 – 30 січня проводить кущові семінари для платників.

– На заходах будуть розглядатися зміни до податкового законодавства в розрізі податків, – відзначила завідувач сектору акцизного податку головного управління державної фіскальної служби в Черкаській області Ірина Герман під час спілкування з власним кореспондентом «Нової Доби».

Перший семінар розпочався сьогодні, о 10.00, у актовій залі головного управління для черкасців, жителів Черкаського, Городищенського, Канівського та Корсунь-Шевченківського районів області. Його проводять керівники профільних підрозділів головного управління ДФС.

За словами працівників ДФС, всі платники, які не змогли прийти на семінар, обов’язково отримають відповіді на свої запитання. Так, головне управління пропонує спеціальну послугу – розсилку роз’яснень (за запитами за адресою podat@ua.fm) на особисті електронні скриньки платників.

Наступні семінари буде проведено в таких районах:

23 січня відбудеться семінар у м. Сміла для платників Сміли, Смілянського, Шполянського, Кам`янського та Чигиринського районів. Початок о 10.00. Реєстрація розпочинається о 09.00. Семінар проводиться у міському будинку культури м. Сміла, вул.Свердлова, 118.

27 січня з 10.00 до 14.00 в приміщенні Звенигородської ОДПІ (м. Звенигородка, вул. Енгельса, 142) відбудеться семінар для платників м. Звенигородка та Звенигородського району, м. Ватутіне, Катеринопільського, Лисянського районів. Реєстрація розпочинається о 09.00

27 січня з 11.00 до 14.00 у залі засідань Уманського міськвиконкому (м. Умань, пл. Леніна, 4 поверх) ОДПІ відбудеться семінар для платників м. Умань, Уманського, Жашківського, Тальнівського, Маньківського, Христинівського та Монастирищенського районів. Реєстрація розпочинається о 10.00

30 січня з 10.00 до 14.00 в приміщенні Золотоніської ОДПІ (м. Золотоноша, вул. Шевченка, 153) відбудеться семінар для платників Золотоноші, Золотоніського, Чорнобаївського та Драбівського районів. Реєстрація розпочинається о 09.00

Контактний телефон: (0472) 33-91-34.

Запитання надсилати за адресою: podat@ukr.net.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x