Кого першого мобілізують, розповів черкаський обласний військовий комісар

Кого першого мобілізують, розповів черкаський обласний військовий комісар

Військовий комісар Черкаського обласного військового комісаріату Євгеній Курбет сподівається на патріотизм і свідомість військовозобов’язаних. На сьогодні вже понад 150 осіб добровільно звернулися до військових комісаріатів із проханням відправити їх для несення військової служби. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Під час перших трьох хвиль мобілізації вісімдесят відсотків призваних із Черкащини – це добровольці. Патріотично налаштованих громадян у нас багато, – переконаний Євгеній Олександрович. – Тому й тепер перевага віддаватиметься добровольцям, військовозобов’язаним, які проходили військову службу, мають достатній досвід та військово-облікові спеціальності. Відбір здійснюватиметься за відповідними військово-обліковими спеціальностями. У першу чергу призиватимуть до механізованих, танкових, артилерійських, зенітно-ракетних військових частин, а також частини тилового забезпечення.
Для тих, хто за повісткою не з’явиться в військовий комісаріат, передбачена адміністративна та кримінальні відповідальність.
Військовозобов’язаними є чоловіки до 60 років. Мобілізація жінок – лише добровільно. Як правило, це медичні працівники та бухгалтери.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x